نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴) شاگردان غلامی بر بام والیبال جوانان آسیا ایستادند وضعیت نامعلوم محل برگزاری دربی ۱۰۶ | مشهد، شیراز، شاید اراک! هشدار بزرگ ساپینتو به بازیکنان استقلال: به صدرنشین هفته آخر جام می‌دهند سایه تاجرنیا روی سر مدیرعامل آینده استقلال قهرمانی مقصودلو در اروپا معجزه، راه نجات صابر
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | فوتبالیستی که قهرمان کشتی بود

  • کد خبر: ۴۹۲۲۳
  • ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۶
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | فوتبالیستی که قهرمان کشتی بود
شهید سیدجواد مؤمن از نوجوانی وارد زمین فوتبال شد و در جام ثامن‌الائمه (ع) نوجوانان مشهد شرکت کرد. دوبنده کشتی را هم به تن کرد و روی تشک رفت.
به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدجواد مؤمن آخرین‌بار در مسابقات کشتی آموزشگاه‌های ناحیه‌۲ مشهد بر روی تشک رفت و توانست مدال قهرمانی وزن ۵۵‌کیلوگرم کشتی را به گردن بیاویزد. وی پس از آن راهی جبهه شد تا مدال شجاعت و شهادت را به دست بیاورد. از افتخارات وی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: حضور در اولین دوره جام شهدای کوی بلال حبشی و حضور در مسابقات کشتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مشهد در سال‌۱۳۶۱. سید در تاریخ دهم شهریور‌۱۳۴۷ در نجف اشرف به دنیا آمد. چند سال از تولدش نگذشته بود که همراه خانواده به کشور بازگشت و تا پایان دوره راهنمایی در مشهد تحصیل کرد. با تأسیس بسیج به عضویت آن در‌آمد و مسئولیت پایگاه بسیج محل بر‌عهده‌اش گذاشته شد.
 
با دریافت مدرک راهنمایی تحصیل را رها کرد و از طریق بسیج به جبهه رفت. سیدجواد در مهرماه سال‌۱۳۶۳ بر اثر موج انفجار برای مدتی راهی بیمارستان شد. سید مرحله بعد به جبهه عزیمت کرد و بیستم بهمن سال‌۱۳۶۵ در منطقه عملیاتی کربلای ۵ در شلمچه هنگام رساندن غذا به رزمندگان، به‌دلیل انفجار خمپاره در کنار پایش، مجروح شد و به پشت جبهه انتقال یافت و هنگام عمل جراحی، به فیض شهادت نائل آمد. وی در قسمتی از وصیت‌نامه‌اش می‌نویسد: ادامه‌دهنده راه من باشید و با ادامه‌دادن راه من، مشت محکمی بر دهان منافقینِ از‌خدا‌بی‌خبر بزنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->